Logo Kia

Kia Carens

En leken familiebil med 7 seter

Å ha en bil som passer til alt er langt fra kjedelig. Det er vår nye 7-seter et levende bevis på.
Denne allsidige flerbruksbilen forener god plass og fleksibilitet med praktfull europeisk design. Solid, banebrytende teknologi, avanserte sikkerhetsløsninger og overlegen komfort beviser at nye Carens har alt som skal til for å slå an tonen i flerbrukssegmentet.Alltid fleksibel – alltid fornøyd

Hvem skulle tro at den trauste flerbruksklassen kunne få en så sprek representant? Nye Kia Carens er ikke bare fenomenal når det gjelder plass og tilpasningsmuligheter, den er også full av vakre og iøynefallende detaljer – fra de stilige xenonlyktene i fronten til de markante horisontale baklyktene med nyeste LED-teknologi.

Avansert teknologi og fleksibilitet

Som navnet sier, skal en flerbruksbil oppfylle mange behov. Carens er like romslig som den er allsidig takket være den smarte og gjennomtenkte utnyttelsen av hele kupeen. Men noe må likevel bare oppleves. Som den unike, innbydende atmosfæren som gjør denne bilen til langt mer enn en vanlig flerbruksbil.

Glede, som i ekte kjøreglede

En flerbruksbil du vil glede deg til å kjøre. Det er grunntanken bak den ergonomisk utformede førerplassen med fokus på kjørekomfort og den intuitive betjeningen av de mange avanserte funksjonene. Den store frontruten sammen med det brede, gjennomgående instrumentpanelet sikrer særdeles god sikt og overblikk.

Interiør

Det gjennomført sorte interiøret skaper et dristig, moderne uttrykk. Velg mellom setetrekk i stoff eller skinn samt kledninger i myke, matchende kombinasjoner. Den generøse bruken av myke materialer og dekordetaljer i krom er vakkert gjennomført i hele kupeen. Sammen med setetrekk av førsteklasses kvalitet skaper dette et innbydende interiør som er tilgjengelig i en rekke fargekombinasjoner. Det lekre, men duse fargevalget i sort og beige utstråler subtil eleganse.

Alt ligger til rette for en hyggelig kjøretur

Med en 7-seters Carens, kan du være sikker på at du har valgt en familiebil med en kupéløsning som er spesielt utformet for å gi optimal setefleksibilitet og rikelig bagasjeplass. For økt komfort og brukervennlighet er de ytre setene i andre seterad utstyrt med en smart innstegsfunksjon. Setet skyves forover med en spak, slik at passasjerene får enkel adkomst til den tredje seteraden.

Smart og romslig

Last bilen med store ting eller ukens handleposer – nye Kia Carens tilpasses dine behov på et blunk
Lastekapasiteten og den fleksible setekonfigurasjonen i Carens sørger for at du kan være med på alt.

Carens – en bil med beskytterinstinkt

Å sørge for at du og familien din er trygg, er vår aller viktigste prioritet. Derfor har vi introdusert en helt ny serie av avansert teknologi som kan forhindre ulykker. Ingeniørene våre har utført omfattende datasimuleringer og kollisjonstester for å sikre at fører og passasjerer til enhver tid skal være så godt beskyttet som overhodet mulig.

Kraftige og økonomiske

Velg mellom én diesel- og to bensinmotorer konstruert i tråd med de strengeste standardene og med innovativ teknologi som ikke går på akkord med hverken motorkraft eller ytelse.

Klikk her for å bygge din egen Carens

Kontakt oss

Ted Bergkvist
Bruktbilsjef

Telefon 993 44 000
Mobil 418 46 000
Send e-post

Svenn-Anthon Wiik
Salgssjef Kia

Telefon 993 44 000
Mobil 40 41 22 93
Send e-post

Dagfinn A. Berg
Daglig leder

Telefon 993 44 000
Mobil 90 65 85 68
Send e-post

Prisløfte

Vi lover at det ikke er dyrere å reparere din Kia på vårt merkeverksted enn på andre verksteder i byen. Derfor gir vi nå vårt prisløfte som gjelder alle våre modeller. Gjelder for mekaniske rearasjoner, elektronikk og service (ikke PKK).

Motor Sør AS
Barstølveien 3
4636 Kristiansand

Postboks 4540 Grim
4673  Kristiansand S

Telefon : 993 44 000
firmapost@motorsor.no

Personvern

 

 

 

Design/CMS: Tress design
^