Logo Kia

KIA Cee’d

Å velge bil handler om å finne den modellen og det tilbehøret som passer deg best. Med de spennende nye cee´d modellene har det valget aldri vært enklere - eller morsommere.

Ønsker du et lekkert design kombinert med praktisk hverdagsbruk? Da er den kupéinspirerte 5-dørs modellen en bil for deg.

Kommer mye plass og fleksibilitet øverst på din liste?
Da er nye cee´d Stasjonsvogn bilen for deg.

Et fantastisk utseende, håndverk i toppklassen og innovativ teknologi designet for et liv som er alt annet enn rutine – du finner alt her.

Den nye KIA cee´d er designet for å appellere til alle deler av deg

Ta en kileformet profil, sterke skuldre og et muskuløst panser.
Kombinér det med lav høyde, kort overheng og stor hjulavstand og du har de typiske design-kjennetrekkene til en sports-kupé. Her får du 5 dører, god plass og masse hverdagsfunksjonalitet.

Summen er en fantastisk inspirerende løsning på en bil designet av KIAs prisvinnende designteam ledet av KIAs sjefsdesigner, Peter Schreyer.

Nøyaktighet er mer enn en tom frase hos KIA

Vi lever etter dette mottoet hver eneste dag når vi tenker på hvordan vi skal jobbe med design og kvalitet. For oss går dette hånd i hanske.
Se på den elegante takprofilen til stasjonsvognen og de stiligetakrailsene, den karakteristiske KIA-grillen og de elegant utformede LED-lysene foran og bak. Bakluken har blitt flyttet lenger inn på taket for å gi større lasteåpning, enklere tilgang og enda bedre aerodynamikk. Vi har også forlenget bakspoileren og gitt baklysene nytt design.

Resultatet, som hundrevis av timer i vindtunnel har bevist, er at luftmotstanden har blitt redusert betydelig, noe som har gjort begge KIA cee´d-modellene enda mer effektiv e og miljøvennlige.

Både 5-dørs og Stasjonsvogn er ekspert på å få deg til å føle deg velkommen

Det første som møter deg er det ambiente lyset på den iøynefallende midtkonsollen. Det setter atmosfæren for den sofistikerte stemningen som preger hele kupéen.
Høykvalitets materialer inkluderer myke overflater på dashbordet og unike detaljer som de elegante finneformede dørhåndtakene og de sportslige treklokkede instrumentene setter en elegante spiss på interiøret. For maksimal ergonomi og brukervennlighet er alt designet rundt sjåføren. De intuitive instrumentene kan også fås med en speedometerskjerm for enda bedre synlighet og premium kvalitetsfølelse.

Det ergonomiske temaet fortsetter med det justerbare armlenet og en asymmetrisk midtkonsoll vendt mot sjåføren.

For å gjøre livet lettere kommer både 5-dørs og Stasjonsvogn med et rikt utvalg hightech hjelpemidler

Ta for eksempel LCD-fargeskjermen på instrumentpanelet med den praktiske kjøre-computeren. Eller det helt nye elektroniske håndbrekket. I stedet for å dra i håndbrekket aktiviseres håndbremsen med et lett knappetrykk.

Et annet eksempel på oppfinnsom ingeniørkunst er ”Smart Parking Assist” systemet. Det sørger for at du får parkert selv om den tilgjengelige plassen bare er én meter lenger enn bilen din. Systemet gjenkjenner en stor nok luke, styrer og vurderer avstanden til biler foran og bak. Alt du trenger å gjøre, er å styre gassen og skifte gir.

Å komme fra A til B med et stort smil er typisk for den nye KIA cee´d

Du har et stort utvalg av smart teknologi som det slett ikke er vanlig å finne i en bil i denne klassen. Ta for eksempel lydanlegget med CD og MP3 spiller og seks høyttalere. Det kommer med AUX/USB tilkobling for iPod/iPhone/iPad eller andre MP3 spillere som standard. Et lydanlegg med en 4,5” LCD skjerm er også tilgjengelig som ekstrautstyr. For å bli guidet til bestemmelsesstedet ditt på en mest mulig behagelig måte, kan du velge en 7” touchskjerm med fullkart navigasjonssystem. Systemet kommer med talegjenkjenning for opp til 10 språk, samt tekst til taleoversetting som forteller gatenavn mens du kjører. Skjermen kan også vise bilde fra ryggekameraet for å hjelpe til ved parkering.

Hvis du liker multitasking, lar rattkontrollene deg gjøre akkurat det: Mens du holder øynene på veien, kan du justere volum, gjøre oppringninger via Bluetooth, eller styre Cruisekontrollen.

Førerplassen er designet for å overgå dine forventninger

Høykvalitets materialer og ekstra fokus på ergonomi sørger for at du føler deg hjemme på veien. Hvis du er typen som aldri kan få nok av ekstrautstyr, så har både 5-dørs og Stasjonsvogn mye å tilby: Det elektriske førersetet kan huske to forskjellige innstillinger (praktisk hvis det er to som deler på samme bil) og rattet kan justeres både i høyde og inn/ut. At forsetene har varme som standard er en selvfølge, men varme i rattet er en unik fordel bare KIA cee´d har i denne klassen. En fordel du garantert kommer til å sette pris på, på kalde vinterdager. Du kan velge mellom tre temperaturnivåer for å finne den temperaturen du foretrekker. Du kan også velge mellom manuell, eller et automatisk tosone klimaanlegg. Takket være den nyeste luftkontroll-teknologien gir begge anleggene deg den beste drivstofføkonomien.

På første rad i baksetet

Alle cee´d modeller har ergonomisk utformede bakseter som gir god sittekomfort, god takhøyde og benplass for alle passasjerer. Det 380 liter store bagasjerommet på 5-dørs cee´d er det største i klassen. Skulle du trenge enda mer plass, kan baksetene deles 40/60 for å få plass til lange gjenstander, eller legges helt ned for å gi deg et stort bagasjerom på hele 1318 liter.

Dynamisk på utsiden, romslig på innsiden

Den nye cee´d Stasjonsvogn kombinerer dette på en elegant måte. Det store bagasjerommet på hele 528 liter gir deg frihet til å få med deg all den bagasjen du trenger. Baksetene kan deles 60/40, eller legges helt ned og gi deg et 1642 liter stort bagasjerom.

I tillegg finnes mye ekstrautstyr for å lagre og å sikre bagasjen din; praktiske kroker og bagasjenett kan festes til baksetene, et sidebrett gir praktisk oppbevaring av småting, en bagasjeromsskjuler skjermer lasten fra nysgjerrige øyne og du kan få en bagasjeboks skjult under gulvet i bagasjerommet. KIA cee´d Stasjonsvogn er simpelthen en ekspert på å utnytte plassen klokt.

Cee ´d drivverk:

Du kan velge mellom fire motorer for å finne den som passer med din kjørestil og gir perfekt ytelse til både 5-dørs og Stasjonsvogn:
To ”state-of-the-art” dieselmotorer og våre nyeste bensinmotorer gir deg en effekt fra 90 til 135 hk. Smarte vektbesparelser hjelper til med å gi bedre drivstofføkonomi og alle motorene kan leveres med Start/Stopp (ISG) teknologi.

To bensin motorer:

Utbredt bruk av aluminium reduserer vekt og sparer drivstoff.

Fire-sylindret 1,4 MPI (100 hk)
Maks effekt ved et dreiemoment på 137 Nm ved 4200 o/min gir et drivstofforbruk på kun 0,51 L per mil ( 5-dørs)/0,61 L per mil (Stasjonsvogn). CO2-utslipp har blitt redusert til 130g med Start/Stopp system/km (5-dørs)/136g/km (Stasjonsvogn)

Fire- sylindret 1,6 GDI (135 hk)
Kontinuerlig variable ventiltider gir økt ytelse ved alle hastigheter. Den direkte innsprøytings bensinmotoren gir deg maks effekt ved et dreiemoment på 165 Nm ved 4850 o/min og et drivstofforbruk på kun 0,52 L per mil (5-dørs)/0,59 L per mil (Stasjonsvogn). CO2-utslipp har blitt redusert til kun 119g/km (5-dørs)/131g/km (Stasjonsvogn) med ecoDymamics pakken.

To diesel motorer:

Våre nyeste dieselmotorer har økt dreiemoment og lavere vekt som gir enda lavere drivstofforbruk.

Fire- sylindret 1,4 (90 hk)
Gir lavt drivstofforbruk på kun 0,41 L per mil (5-dørs)/0,42 L per mil (Stasjonsvogn). Maks dreiemoment er 220Nm mellom 1500 og 2750 o/min.

Fire- sylindret 1,6 (110/128 hk)
Denne dieselmotoren er ledende på å redusere utslipp: 97g/km (5-dørs)/110g/km(Stasjonsvogn) - et av de laveste CO2-utslippene for en konvensjonell forbrenningsmotor i denne klassen. Drivstofføkonomien er også helt i toppklassen med kun 0,37 L per mil (5-dørs)/0,42 L per mil (Stasjonsvogn) takket være ecoDynamics pakken. Maks dreiemoment er 260Nm mellom 1900 og 2750 o/min.

cee ´d girkasse:

Du kan velge mellom en 6-trinns manuell girkasse som gir deg ekstra behagelig giring, eller en 5-trinns automatisk girkasse, samt den eksklusive KIA nyheten (kun tilgjengelig med 1,6 GDI direkte innsprøytning bensinmotor): En dobbelclutch girkasse som gir deg det beste av begge verdener; en mer smidig kjørestil og redusert drivstofforbruk. Både dobbeltclutch og automatiske girkasser kan betjenes med hendler på baksiden av rattet.

Start/Stopp system (ISG)

Når du stopper ved et trafikklys, stanser motoren automatisk når foten tas av clutchpedalen. Straks du er klar til å kjøre videre, starter motoren automatisk. En fantastisk enkel måte å spare drivstoff og ikke minst: Spare miljøet i byen på.

ECO pakken:

Denne teknologien gir deg økt effektivitet: Start/Stopp system, gir-indikator som hjelper deg å kjøre mer økonomisk og energi besparende spesial-dekk med lavere rullemotstand som reduserer drivstofforbruket.

For å sørge for at du alltid er trygg har vi tatt steget videre:

Begge cee´d modellene har måttet gå igjennom hundrevis av timer med nøye testing og utprøving for å sikre at de er forberedt på enhver situasjon. Men selv det er ikke nok. Nye KIA cee´d er også stappfull av smart teknologi som hjelper deg å unngå farlige situasjoner.

Vårt avanserte ”Lane Depature Warning System” hindrer deg fra å komme ut av kurs hvis du skulle bli trøtt eller mister konsentrasjonen et øyeblikk. Et kamera overvåker bilens posisjon i veibanen og, hvis det skulle bli nødvendig, varsles du med et lydsignal. Systemet aktiviseres fra 60km/t. cee´d sjekker også en annen, viktig sikkerhets detalj: Trykket i dekkene dine. Hvis dekktrykket skulle synke under anbefalt nivå, vil et varselsymbol vises på instrumentpanelet. Enda en praktisk måte som sørger for at du er trygg og samtidig hjelper deg med å kjøre mer effektivt.

Uansett hvor du har tenkt deg, nye KIA cee´d sørger for at du kommer deg trygt fram:

For å sikre den ypperste stabilitet og kollisjonssikkerhet er det forsterkede karosseriet på cee´d-modellene bygget med fullt integrerte støtabsorberende soner. For å sørge for at alle passasjerene er trygge, kommer cee´d med 6 kollisjonsputersom standard: to foran, sidekollisjonsputer på begge sider og to kollisjonsgardiner i full lengde som beskytter alle som sitter i bilen. Alt sikkerhetsutstyr har blitt testet etter de strengeste europeiske sikkerhetsnormene.

Klikk her for å bygge din egen Cee'd

Kontakt oss

Ted Bergkvist
Bruktbilsjef

Telefon 993 44 000
Mobil 418 46 000
Send e-post

Svenn-Anthon Wiik
Salgssjef Kia

Telefon 993 44 000
Mobil 40 41 22 93
Send e-post

Dagfinn A. Berg
Daglig leder

Telefon 993 44 000
Mobil 90 65 85 68
Send e-post

Prisløfte

Vi lover at det ikke er dyrere å reparere din Kia på vårt merkeverksted enn på andre verksteder i byen. Derfor gir vi nå vårt prisløfte som gjelder alle våre modeller. Gjelder for mekaniske rearasjoner, elektronikk og service (ikke PKK).

Motor Sør AS
Barstølveien 3
4636 Kristiansand

Postboks 4540 Grim
4673  Kristiansand S

Telefon : 993 44 000
firmapost@motorsor.no

Personvern

 

 

 

Design/CMS: Tress design
^