Logo Kia

Kia Optima

Folk snur seg etter Kia Optima.
Hvorfor være en i mengden når du kan skille deg ut?
Med oppsiktsvekkende og prisbelønnet design får Kia Optima toppkarakter i førsteinntrykk. Avansert teknologi, forbedret komfort og sikkerhetsfunksjonene gjør et varig inntrykk. 

DESIGN
Detaljer man snur seg etter
Våre designere og teknikere setter sin ære i detaljene. Det er summen av alle elementene som gjør familiesedanen Optima så fremragende.

Oppsiktsvekkende karosseri
Hvis det finnes en formel for wow-faktoren for biler, er den brukt i Kia Optima: Den markante profilen med sin coupélignende taklinje i kombinasjon med den skarpe kanten av bagasjeromslokket og støtfangeren er en definitiv forbedring av en design i verdensklasse.

Strålende LED-lys
Strålende ideer med kraftig virkning: Kia Optimas moderne lyssystemer er oppgradert med overflateemitterende LED-baklys. Samtidig forsterker de 4-punkts LED-tåke og kjørelysene det sportslige inntrykket.


Avansert kupé
Kia Optimas kupé er like imponerende som det spennende eksteriøret: detaljer som høyglansede interiørdeler med glatte kromelementer gir en moderne og luksuriøs følelse, mens aluminiumspedalene understreker det sportslige inntrykket.TEKNOLOGI
Oppgrader til "higher-tech"

Nye Kia Optima er utstyrt med intelligente systemer som fungerer sammen med omgivelsene. Alle betjeningselementer er intuitivt plassert, så du har maksimal kontroll på reisen.

Smart parkeringsassistanse
Denne geniale tekniske løsningen lukeparkerer for deg. Systemet finner en passende parkeringsplass, styrer og beregner avstanden til bilen foran og bilen bak. Alt du trenger å gjøre, er å justere farten og skifte gir.

Ekstra stort instrumentpanel
Alltid i fokus: Det helt nye instrumentpanelet har en 4,3 tommers TFT LCD-skjerm og forbedret grafikk for maksimal synlighet dag og natt. Her vises trippteller, servicepåminnelser og mye annen nyttig informasjon for bilføreren.

Avansert navigasjonssystem
Trenger du hjelp til å finne rett vei? Den 8 tommer store skjermen viser fullverdige kart og byr på stemmegjenkjenning og hands-free for Bluetooth-kompatible enheter

Valg av kjøreprogram
Normal, Eco, Sport.

KOMFORT
Det lille ekstra i hverdagen

Hele interiøret i Optima er laget for å være til glede og nytte – fra de raffinerte, myke overflatene til det ergonomisk utformede dashbordet, samt de mange skjulte ekstrafunksjonene.

Smartnøkkel
Nå er det helt slutt på å lete etter bilnøklene - du kan ha smartnøkkelen i lommen eller vesken. Optima registrerer at du nærmer deg, og du kan bare trykke på knappen i dørhåndtaket for å låse opp døren. Trykk så på start/stopp-knappen for å kjøre av gårde.

Ryggekamera
Aldri har det vært enklere – eller tryggere – å rygge, takket være ryggekameraet. Med den 4,3 tommer eller 8 tommer store TFT LCD skjermen ser du nøyaktig hva som befinner seg bak bilen din. Reduser risikoen for å overse lave hindringer - uten å måtte vri og strekke deg.

Panoramasoltak
Føler du for litt frisk luft og sommerfølelse på veien? Panoramasoltaket strekker seg over både for- og baksetene, og forsterker følelsen av plass. Soltaket betjenes enkelt med et tastetrykk.Infinity-lydanlegg
Kinolyd mens du kjører? Med åtte høyttalere og en ekstern forsterker fyller dette moderne stereoanlegget kupeen med fyldig og velklingende lyd. I tillegg til radio og en CD-spiller kan du også lytte til musikk fra MP3-spiller, smarttelefon eller nettbrett.

SIKKERHET
Beskyttelse du kan stole på

Din og dine passasjerers sikkerhet er aller viktigst for oss. Kia Optimas avanserte konstruksjon ivaretar den passive sikkerheten, mens det intelligente sikkerhetsutstyret sørger for å gi deg maksimal kontroll, selv under vanskelige kjøreforhold.Blindsonevarsler (BSD)
Optimas blindsonedeteksjon bruker sensorer i bakre støtfanger til å advare deg hvis et kjøretøy ligger tett inntil deg. Denne funksjonen kan kombineres med den bakre alarmen for kryssende trafikk, som advarer deg om kryssende trafikk når du rygger ut av parkeringsplassen.

Filskiftvarsler
Det er lett å bli distrahert et øyeblikk mens man kjører. Da er det innebygde varselsystemet for filskifte en viktig sikkerhetsfunksjon – den registrerer veibanen foran deg mens du kjører, og gir deg optiske og akustiske advarsler i det øyeblikk du begynner å forlate kjørefeltet uten å blinke. Filskiftvarsleren har også Lane Keeping Assist System - bilen styrer selv tilbake hvis du utilsiktet krysser kantlinjen.

NÆRINGSSALG
Skiller seg ut i bilparken

I enhver bilpark er det én som stikker seg ut, og hos Kia er det Optima, som nå har enda mer å tilby: velutstyrt, høykvalitetsmaterialer og de nyeste tekniske funksjonene. Kjøreturen blir både oppløftende og avslappende.

7-ÅRS KIA-GARANTI
En ting mindre å bekymre seg for.

En viktig ting mindre å tenke på de neste syv årene. Det er det vi tilbyr med vår gode garanti for nye Kia Optima. 150 000 km bekymringsfri kjøring, opptil 12 års garanti mot gjennomrusting og 5 års garanti på lakk. Kias 7 års garanti følger dessuten bilen og overføres til ny eiere.

Kontakt oss

Ted Bergkvist
Bruktbilsjef

Telefon 993 44 000
Mobil 418 46 000
Send e-post

Svenn-Anthon Wiik
Salgssjef Kia

Telefon 993 44 000
Mobil 40 41 22 93
Send e-post

Dagfinn A. Berg
Daglig leder

Telefon 993 44 000
Mobil 90 65 85 68
Send e-post

Prisløfte

Vi lover at det ikke er dyrere å reparere din Kia på vårt merkeverksted enn på andre verksteder i byen. Derfor gir vi nå vårt prisløfte som gjelder alle våre modeller. Gjelder for mekaniske rearasjoner, elektronikk og service (ikke PKK).

Motor Sør AS
Barstølveien 3
4636 Kristiansand

Postboks 4540 Grim
4673  Kristiansand S

Telefon : 993 44 000
firmapost@motorsor.no

Personvern

 

 

 

Design/CMS: Tress design
^