Logo Kia Logo Land Rover

KIA Rio

Klar for livet

Med nye Kia Rio er du garantert oppmerksomhet. Enten det er for det flotte designet, eller for alt det nyskapende utstyret: varme i rattet, LED lys foran og bak, 7” navigasjon, ryggekamera og mye, mye mer. Du vil bli imponert over det lave forbruket og det lave utslippet. Legg til Kias unike 7 års-garanti og du har en bil som garantert får oppmerksomhet.

Pålitelig spennende

Nye Kia Rio gir en kombinasjon av både løftet stemning og virkelig sinnsro. Den kommer med vår unike 7 års-garanti, slik som alle andre Kia-modeller. Vi er stolt av å tilby kvalitet du kan stole på. Det er et løfte som går langt utenfor fabrikkgulvet. Vi er forpliktet til å gi best mulig service, og sørge for givende Kia-opplevelser år etter år.

Design, også i detaljene

Fra signaturgrillen og den slående sidelinjen til den muskuløse bakparten, er nye Kia Rio full av spennende, dynamiske detaljer. Det er der form og funksjon møtes: kjørelysene, baklyktene og sidespeilene har alle det siste innen LED-teknologi. 

...med litt ekstra

Kia Rio er designet for å overraske og ligger på øverste nivå når det gjelder kvalitet, stil og utstyr. Uansett om det er smart teknologi for å hjelpe føreren, eller sofistikert lydteknologi med underholdning for alle fire passasjerer - i Rio er det komfortabelt for alle.

Avslappet, men likevel i full kontroll

Det ergonomisk designede førermiljøet hjelper til på alle områder – slik at du kan konsentrere deg om det som er morsomt: veien. Det justerbare rattet har en rekke fjernkontroller som gjør at du kan ha hendene på rattet.

Større utvalg, flere tilkoblingsmuligheter

I Rio kan du ta en viss standard for gitt. Som det avanserte “infotainment”-systemet. Det sofistikerte lydanlegget spiller din favorittmusikk via CD-spilleren eller fra eksterne medieenheter ved bruk av AUX-, MP3- eller iPod-kontaktene. 
Uansett hvilket medium du velger, sørger anlegget for en dyp og rik lyd. Det har også RDS/lyd som holder deg informert via tekstmeldinger om programmer, artister og trafikk.

Rios komfortsone

Du vil umiddelbart føle deg hjemme i nye Kia Rio. Fordi våre designere har laget en luftig og romslig kupé hvor det er brukt kvalitetsmaterialer alle steder. Mens ergonomisk utformede seter gir optimal støtte, gir det myke dashbordet et inntrykk og en følelse av klasse. Smart teknologi som automatisk klimaanlegg bidrar også til det høye komfortnivået.

Førsteklasses ytelse

Nye Kia Rio får deg til å smile, i hver en sving og på alle typer vei. Velg mellom fire motorer, alle er utrolig effektive. Enda en grunn til å glede seg over turen.

Ytelse møter effektivitet

Maksimal glede, minst mulig belastning på budsjettet. Rio viser hvordan det skal gjøres - med to diesel- og to bensinmotorer fra 75 til 109 hk, som er blant de laveste i drivstofforbruk og CO2-utslipp i sin klasse. Optimal aerodynamikk og dekk med silisiumoksid gir enda bedre drivstofføkonomi ved å redusere luft- og rullemotstand.

Manuell/automatisk girkasse

Dieselmotorene er tilgjengelig med en avansert 6-trinns manuell girkasse.Bensinmotoren på 1,2 liter er utstyrt med en 5-trinns manuell girkasse. For bensinmotoren på 1,4 liter sørger en 4-trinns automatisk girkasse for jevne girskift.

Beskyttelse hele veien rundt

Rio tar seg av deg og dine passasjerer. Den strukturelle rammen gir maksimal ulykkebeskyttelse. Den er designet for å absorbere støt i front-, bak- og idekollisjoner.

Kompakt, men likevel stor

Uansett hva du har planlagt, vil Rio passe perfekt inn i din livsstil. Start med 288 liter bagasjeplass for det du skal ha med deg. Eller legg ned ryggen i 60:40-baksetet for å skape mer plass. For mindre ting er det mange oppbevaringssteder hvor de trygt kan legges og likevel være lett tilgjengelig.

Klikk her for å bygge din egen Rio

Kontakt oss

Svenn-Anthon Wiik
Salgssjef

Telefon 38 12 36 30
Mobil 40 41 22 93
Send e-post

Dagfinn A. Berg
Daglig leder

Telefon 38 12 36 30
Mobil 90 65 85 68
Send e-post

Prisløfte

Vi lover at det ikke er dyrere å reparere din Kia eller Land Rover på vårt merkeverksted enn på andre verksteder i byen. Derfor gir vi nå vårt prisløfte som gjelder alle våre modeller. Gjelder for mekaniske rearasjoner, elektronikk og service (ikke PKK).

Motor Sør AS
Barstølveien 3
4636 Kristiansand

Postboks 4540 Grim
4673  Kristiansand S

Telefon : 38 12 36 30
firmapost@motorsor.no

Åpningstider
Salgsavdelingen

Mandag–fredag: 08.30–16.00
Torsdag: 08.30–20.00
Lørdag: 10.00-14-00

Servicemarked og delelager
Mandag–fredag: 07.30–16.00 
​Lørdag: Stengt

Avvikende åpningstider i sommer
Torsdag 29. juni: Åpent til kl 18.00
Lørdag 01. juli: Stengt.
Lørdag 05. august: Lørdagsåpent igjen
Torsdag 10. august: Langåpent til 20.00 igjen

 

Design/CMS: Tress design
^