Logo Kia

Kia Sportage

For reiser, ikke bare for å komme fram

Med nye Kia Sportage handler alt om å gi deg mer enn du forventer. Et mer slående og distinkt design.
Avansert teknologi. Flere spennende detaljer som øker både komfort og sikkerhet. Flere grunner til å komme deg ut og gripe dagen. Det handler om å oppdage en helt ny måte å se verden på. Utforske. Hente inntrykk. Forflytte seg langt, eller være i nærheten. Finne nye eventyr og nye steder. Med sin nytenkning, stil og komfort, er Kia Sportage den perfekte bilen til å sørge for at hver eneste reise teller.Ren kjøreglede

Med nye Kia Sportage skiller du deg ut, uansett hvor du er. Enten du tråkler deg gjennom bytrafikken, beveger deg på en skogsbilvei, på motorveien eller står parkert i oppkjørselen hjemme, byr Kia Sportage på den perfekte kombinasjonen av sportslighet og stil. Designet og produsert i Europa, med sitt distinkte og innovative formspråk og slående detaljer, byr både Sportage og Sportage GT Line på ren kjøreglede.

Et nytt kvalitetsnivå

Du står fram med dine meninger i nye Kia Sportage – uten å si et eneste ord. Det distinkte eksteriørdesignet fremstår med en ledende sideprofil, et muskuløst utseende og et kraftfullt front- og hekkdesign. Panseret med Kia’s signaturgrill gir Sportage en lett gjenkjennbar sportslig utstråling. Og for å avslutte det hele, gir detaljer som de avrundede baklyktene en
ekstra elegant stil.

Du vil ikke bare se forskjellen. Du vil føle den

Interiøret, med materialer som er myke å berøre, påkostede overflater og fokus på selv de minste detaljer, er nettopp så komfortabelt som du kan forestille deg. Fra de elegante setene til bruken av materialer med høy kvalitet gjennom hele kupéen, mangler det ikke på detaljer som får deg til å føle deg hjemme. Den nye ergonomiske førerplassen er orientert mot sjåføren – med alt perfekt plassert for å kunne ses eller betjenes. Mens den øvre delen av dashbordet byr på en informasjonssone i øyehøyde, gir den nedre delen enkel og logisk betjening av alle funksjoner. Det hele i en attraktiv blanding av innovasjon, komfort og design.

Vi har tenkt på alt, så du slipper å gjøre det

Nye Kia Sportage har tatt mål av seg til å gjøre dine kjøreturer så avstressende og bekymringsfrie som mulig.
Derfor kommer den med en rekke avanserte teknologier og innovasjoner som hjelper deg fram til destinasjonen uten problemer. Fra hjelp til å overholde hastighetsgrensene og forbedre din oversikt over veien, til å sørge for at parkeringen går som en lek – nye Sportage gir deg full assistanse hele veien.

Hver tur fremstår som en ferie

Nye Kia Sportage er konstruert for å være komfortabel. Faktisk mer enn komfortabel. Den er konstruert for å gjøre hver eneste kjøretur myk, behagelig og avslappende. Fra nøkkelfritt innsteg
og handsfree teknologi som den automatiske bakluken, til smarte ladere og seter som gir deg komfort uansett hvilken sesong det er. Et stort antall praktiske detaljer i Sportage gir deg mange gode grunner til å slappe av og nyte turen.

Koble til, søk, nyt

Det er ingen grunn til å bekymre seg over faren for ikke å være på nett. Nye Kia Sportage byr på flere muligheter til å holde seg oppdatert og underholdt. Takket være Bluetooth®, går du aldri
glipp av en telefonsamtale – eller dine favorittlåter. Et høykvalitets JBL musikkanlegg gir topp lydkvalitet. Navigasjonsanlegget holder deg på rett spor. En rekke tilkoblingskontakter sørger for at dine mobile favoritt-enheter aldri er langt unna.

Sporty, fra innerst til ytterst

Interiøret i nye GT Line er imponerende. Du vil elske opplevelsen av det D-formede rattet med tre eiker og perforert skinn. Det høyglanspolerte sorte senteret, og den elegante øvre delen av
dashbordet byr på sportslig utstråling. Myke materialer som skinnseter med grå kontrastsømmer sørger for at komforten opprettholdes.Mye plass å glede seg over – og dele

Fordi reiser er enda hyggeligere når de deles, byr nye Kia Sportage på godt med plass til alle. Kupéen gjør opplevelsen like komfortabel for dine passasjerer, som for deg. Med gode plassforhold og bakseter som også har justerbar ryggvinkel, oppleves hvert sete som det beste i bilen. For å gi deg den fleksibiliteten du ønsker, kan også setene i Sportage flyttes i lengderetningen og foldes ned for å skape et tilnærmet flatt gulv. Og med den sjenerøse plassen i bagasjerommet får du med deg alt du trenger.

Vi beskytter deg

Karosseriet er konstruert på en avansert måte, der deler av strukturen er forsterket med ultra-høyfast stål for at du skal ha en så høy sikkerhet som mulig. Ut over dette vil seks kollisjonsputer aktiveres ved en kollisjon for å sikre deg og dine passasjerer ytterligere. Når det gjelder den aktive sikkerheten, sørger en rekke hjelpesystemer for at du beholder kontrollen ute på veien.

Smarte motorer. Dyktig teknologi

Motorene i nye Kia Sportage er konstruert for å levere både ytelse og økonomi. Du kan velge mellom et bredt utvalg av kraftfulle bensin- og dieselmotorer – inkludert 1,6 liters Turbo GDi bensinmotoren som du finner i GT Line. Når det gjelder girkasser har du et tilsvarende utvalg av løsninger med høye ytelser og avansert teknologi. Uansett valg kan du være sikker på en kvikk, myk og drivstoffeffektiv kjøretur.

Klikk her for å bygge din egen Sportage

 

Kontakt oss

Ted Bergkvist
Bruktbilsjef

Telefon 993 44 000
Mobil 418 46 000
Send e-post

Svenn-Anthon Wiik
Salgssjef Kia

Telefon 993 44 000
Mobil 40 41 22 93
Send e-post

Dagfinn A. Berg
Daglig leder

Telefon 993 44 000
Mobil 90 65 85 68
Send e-post

Prisløfte

Vi lover at det ikke er dyrere å reparere din Kia på vårt merkeverksted enn på andre verksteder i byen. Derfor gir vi nå vårt prisløfte som gjelder alle våre modeller. Gjelder for mekaniske rearasjoner, elektronikk og service (ikke PKK).

Motor Sør AS
Barstølveien 3
4636 Kristiansand

Postboks 4540 Grim
4673  Kristiansand S

Telefon : 993 44 000
firmapost@motorsor.no

Personvern

 

 

 

Design/CMS: Tress design
^