Logo Kia

Kia CEE’d GT
Nye Kia GT
En helt ny kjøreopplevelse

På tide å tenke nytt.
Glem alt du trodde du visste. Høres det kjent ut?
Møt vårt nyeste tilskudd til Kia cee'd-familien. Kia GT er en ekte atlet tvers igjennom. Den er uforskammet sportslig både på innsiden og utsiden, og under panseret banker en sprek 204 hk 1,6 liters turbo GDI-motor som bare venter på å få vise deg hva Kias kraftigste modell noensinne er god for. 

Bli kjent med nye GT og oppdag hva sportslig kjøreglede egentlig er.

GT fåes som 3-dørs (pro_cee'd) og 5-dørs (cee'd)Full fart fremover
Gåsehud og et smil du ikke kan tørke bort – GT gjør underverker for sjelen! Oppskriften? En flunkende ny 204 hk 1.6 turbo GDI-motor.

Motoren leverer et dreiemoment på 265 Nm, og kombinert med den avanserte manuelle 6 trinns girkassen tar den bilen fra 0 til 100 km/t på 7,7 sekunder. Toppfarten er solide 230 km/t. Imponerende tall som bare overgås av den fortreffelige lyden fra de markante doble eksosrørene. For å understreke sportsbilfølelsen ytterligere er det hele toppet med en sportslig fjæring som sørger for at bilen sitter som klistret til veien, uansett hvor ferden går.

En tøffing som vet hva den vil 
Kupéaktig form, definerte linjer, sportsstøtdempere foran og bak, 18” lettmetallfelger og store bremseskiver med røde kalipere, for ikke å glemme den karakteristiske grillen med GT-emblem – nye GT er stylet som en skikkelig tøffing. Bruk gjerne noen minutter på å nyte synet før du tar plass bak rattet og opplever bilen fra veien.

Vis hvem du er
Nye GT er ikke redd for å synes

LED-lys foran og bak? Skulle bare mangle. Sportsunderstell hele veien rundt? Jepp. Doble eksosrør? Selvsagt. Ellers har Kias internasjonale designteam i Tyskland valgt å gi GT et rent og minimalistisk uttrykk.

Nå er det din tur
Er du av den lekne førertypen, vil du garantert finne deg godt til rette i nye GT.

Synk ned i skinnsetene fra Recaro og start motoren, så tennes de sylskarpe instrumentene og gir ekte racerbilfølelse. Med den ene hånden rundt den sportslige girkulen og den andre på det perforerte skinnrattet med røde kontrastsømmer er det på tide å la foten føle gasspedalen. Andre detaljer er skjult for det blotte øye og må bare oppleves. Som det ergonomiske førersetet med korsryggstøtte. Etter de første krappe svingene i byen eller på landeveien skjønner du hva vi mener.
 

 

 

 

Kontakt oss

Ted Bergkvist
Bruktbilsjef

Telefon 993 44 000
Mobil 418 46 000
Send e-post

Svenn-Anthon Wiik
Salgssjef Kia

Telefon 993 44 000
Mobil 40 41 22 93
Send e-post

Dagfinn A. Berg
Daglig leder

Telefon 993 44 000
Mobil 90 65 85 68
Send e-post

Prisløfte

Vi lover at det ikke er dyrere å reparere din Kia på vårt merkeverksted enn på andre verksteder i byen. Derfor gir vi nå vårt prisløfte som gjelder alle våre modeller. Gjelder for mekaniske rearasjoner, elektronikk og service (ikke PKK).

Motor Sør AS
Barstølveien 3
4636 Kristiansand

Postboks 4540 Grim
4673  Kristiansand S

Telefon : 993 44 000
firmapost@motorsor.no

Personvern

 

 

 

Design/CMS: Tress design
^