Logo Kia

Kia Sorento

Strekker seg litt lenger
Den nye Kia Sorento er starten på noe nytt innen SUV-segmentet. Her får du full uttelling i hver sving enten du velger den stilige 5-seteren eller den ekstra romslige 7-seteren. Dette er modellen for deg som ikke bare følger strømmen, men alltid forventer litt mer. Sorento er en kombinasjon av oppsiktsvekkende design, nyskapende teknologi og kvalitetsbevissthet, med ett mål for øyet: Å gjøre hver tur så spennende som mulig.

Kvalitet i hver detalj
Det er ingen tvil om at en SUV nyter en del respekt for dimensjonene og den robuste fremtoningen. Men størrelse er ikke alt. Hvis du ser nøyere på nye Sorento, vil du oppdage at her er det lagt vekt på detaljer og kvalitet. Denne SUV-en er med andre ord den perfekte kombinasjonen av iøynefallende design og fremragende teknologi fra Kia. En kvalitetsbil som dette leveres selvsagt med Kias bransjeledende 7-årsgaranti.

Lyser opp dagen
Nye Sorento er spekket med intelligent teknologi pakket inn i et stilfullt og muskulært ytre. Den karakteristiske Kia-grillen med det nye tredimensjonale diamantmønsteret skiller seg ut, sammen med de elegant utformede frontlysene og fremtredende tåkelysene. Det lange panseret og den lave taklinjen bidrar til de dynamiske proposjonene, og nye Sorentos selvsikre ytre rundes av med LED-bremselysene som er pent integrert i baklyktene.Intelligens i ny innpakning
Utformingen av kupeen gjør at du umiddelbart føler deg velkommen. Her er føreren i sentrum og de buede linjene svinger seg over dashbordet til luftventilene og den elegante dørdekoren. Myke materialer av høy kvalitet og de karakteristiske innfatningene i satinert krom understreker den ergonomiske designen. Dette er et sted å føle seg vel.Komfort du gjerne deler
Nye Sorento har nok komfort til alle. Både 5- og 7-setersmodellene har komfortable seter som er ergonomiske og svært fleksible. Vil du ha enda mer romfølelse og luft i kupeen, kan du velge panoramasoltakUtnytt plassen
Uansett hva slags planer du har og hva du vil ha med deg, er Sorento klar. Den fleksible seteløsningen gir plass til hverdagens små og store utfordringer, og til nye eventyr med utstyret det krever.

Fleksibel, romslig og imøtekommende
Nye Sorento har ingen problemer med plasskrevende bagasje. Nøkkelen ligger i fleksibiliteten som åpner for mange bruksområder og transport av ulike gjenstander. Sorento leveres også med takrails som standard, slik at du har plass til enda mer.

Større kjøreglede med firehjulsdrift
Firehjulsdriften i den nye Sorento er inspirert av ulendt terreng og er designet for å gjøre hverdagskjøringen mer behagelig. Den innovative firehjulsdriften er aktiv hele tiden og sørger for at Sorento beholder det gode grepet også på ujevne, glatte og løse veier. Den bidrar også til å øke stabiliteten i svinger.

Det intelligente firehjulsdriftsystemet DynamaxTM (AWD) er utviklet i samarbeid med Magna Powertrain. Det overvåker hele tiden kjøreforholdene, forutser hva som kreves, og overfører dreiemoment til hjulene som har feste. Systemet sørger også for bedre stabilitet i svinger og bidrar til å eliminere utilsiktet over- og understyring ved å redusere trekkraften på for- og bakakselen. Samtidig er det utformet med tanke på å redusere drivstofforbruk og utslipp.Effektivitet og eleganse hånd i hånd
Nye Sorento er fullspekket med kjøreglede. Den er rask og gir god respons, og er dessuten smidig og stillegående i drift. Du kan også nyte godt av bensin- og dieselmotorenes dreiemoment ved lavt og middels turtall. Samtidig er drivstofforbruket lavt, takket være presise girkasser og at luftmotstandskoeffisienten er så lav som 0,33.

Sikkerhet med en sjette sans
Hver dag på veien byr på nye utfordringer. Nye Sorento er konstruert med tanke på at du skal være trygg og ha kontroll også når krevende veiforhold, bratte bakker, svinger og uventede bevegelser fra andre biler setter deg på prøve.

Det lønner seg å være tøff 
Nye Kia Sorento har vært gjennom omfattende krasjsimuleringer og kollisjonstester, slik at passasjersikkerheten alltid står i høysetet. Et sikkerhetsbur forsterket med ekstremt sterkt stål og SRS-systemet med 6 kollisjonsputer sørger sammen for sikkerheten.

Ekstra oppmerksom
Enten du skal parkere, manøvrere på trange steder eller ta svingene på en sikker måte – Sorento leveres med mange smarte løsninger som gjør bilturen tryggere.En moderne hjelper
Nye Kia Sorento hjelper deg med å være oppmerksom på andre biler og det som skjer rundt deg, noe som øker sikkerheten både på korte og lange turer. Den slår også av motoren når du står stille i trafikken, og dermed sparer du drivstoff.

 

Kontakt oss

Ted Bergkvist
Bruktbilsjef

Telefon 993 44 000
Mobil 418 46 000
Send e-post

Svenn-Anthon Wiik
Salgssjef Kia

Telefon 993 44 000
Mobil 40 41 22 93
Send e-post

Dagfinn A. Berg
Daglig leder

Telefon 993 44 000
Mobil 90 65 85 68
Send e-post

Prisløfte

Vi lover at det ikke er dyrere å reparere din Kia på vårt merkeverksted enn på andre verksteder i byen. Derfor gir vi nå vårt prisløfte som gjelder alle våre modeller. Gjelder for mekaniske rearasjoner, elektronikk og service (ikke PKK).

Motor Sør AS
Barstølveien 3
4636 Kristiansand

Postboks 4540 Grim
4673  Kristiansand S

Telefon : 993 44 000
firmapost@motorsor.no

Personvern

 

 

 

Design/CMS: Tress design
^