Logo Kia

KIA Optima Stasjonsvogn

DESIGN
INNOVASJON SOM TELLER

INNOVATIVT DESIGN
Gjennom sin perfekte balanse mellom førsteklasses design, innovative visuelle uttrykk samt god funksjon, har våre designere skapt en stasjonsvogn som innfrir alle dine ønsker.DYNAMISK EKSTERIØR
LED hovedlykter lyser opp i mørket og sørger for at veien fremfor bilen er krystallklar. Det er ingen tvil: Praktisk egenskaper har aldri hatt et bedre utseende.

FORBEDRET INTERIØR
Det oppsiktsvekkende designet går også i dybden. Optima Stasjonsvogn er moderne og romslig på alle områder og gir deg en opplevelse av fleksibilitet.RAKTISK INTERIØR
FOKUS PÅ DEG: EN FØRERORIENTERT KUPE

MATERIALER AV HØY KVALITET

Materialer med myke overflater, som høykvalitets skinnseter, løfter inntrykket. Kvalitetsopplevelsen videreføres gjennom fargevalg og smakfulle detaljer i den romslige kupéen. Bakover i bilen skjuler mørk-tonede glass både passasjerer og bagasje for innsyn.

FLEKSIBELT BAGASJEROM
Bagasjerommet har en kapasitet på 552 liter. Bruk festebraketter for å holde bagasjen trygt på plass og bruk bagasjenett for høyere sikkerhet. Få enda større bagasjeplass ved å variere baksetene, som er delt 40:20:40 og kan foldes flatt med et enkelt håndgrep.

TILSTREKKELIG BAGASJEPLASS
Her er det mengder av plass, inntil 1.686 liter med baksetene helt nedslått. Du har også tilgang til et smart oppbevaringsrom under gulvet, og ulike lastemuligheter. Det finnes et 12V uttak i bagasjerommet samt et lys som kan brukes som lommelykt.

KOMFORT
Slapp av i ditt komfortable sete, som du kan varme opp eller kjøle ned. To-farget eller ensfarget interiør? Tekstiler eller skinn? Du har valgene. Bakluken er utstyrt med en Smart-mekanisme som åpner luken automatisk når bilens Smart-nøkkel er i nærheten.


DRIVE WISE
PROBLEMFRI KJØRING

ALLTID FULL KONTROLL
Kjørefeltassistenten (LKAS) benytter et kamera for å se markeringslinjene på hver side av kjørefeltet og vil automatisk korrigere styringen for å hjelpe føreren til å holde rett plassering i kjørefeltet. Skiltleser (SLIF) viser deg fartsgrensen og forbikjøringsforbud direkte på instrumentpanelet.OM DRIVE WISE
Utforsk DRIVE WiSE, som er fremtidens kjøre- og førerassistansesystemer fra Kia. Disse systemene er konstruert for å øke sikkerheten på veien og overvåke mulig farer. Med mindre å bekymre seg over blir kjøreturen hyggeligere.

PARKERINGSASSISTENT
Den smarte parkeringsassistenten (SPAS) bruker sensorer til å bedømme om en parkeringsplass er stor nok, og styrer deretter bilen inn. Alt du gjør er å betjene gasspedalen, skifte gir og bremse. På monitoren får du et 360° bilde av det som skjer rundt bilen.

AUTOMATISK NØDBREMSESYSTEM (AEB)
Gjennom å varsle- og deretter bremse automatisk dersom du ikke reagerer, sørger AEB systemet for å forhindre – eller redusere skadene ved en kollisjon. Utstyrt med radar i fremre støtfanger og et kamera i frontvinduet overvåker AEB bevegelsene til fotgjengere og andre kjøretøy
 TEKNOLOGI OG SIKKERHET
UTVIKLET FOR Å HJELPE

PASSIV SIKKERHET

Det er din sikkerhet som er aller viktigst, og derfor er Optima Stasjonsvogn utstyrt med en rekke sikkerhetsdetaljer. Dette omfatter syv kollisjonsputer, inkludert en som beskytter førerens knær. Bilens lette, men likevel solide karosseri, er forsterket og sikrere enn noensinne.

OVERSIKTSBILDE
Det du ikke ser kan utgjøre en fare. Den nyttige blindsonevarsleren (BSD) gir deg et varsel når et annet kjøretøy beveger seg inn i blindsonen din. System for varsel om kryssende trafikk (RCTA) gir deg beskjed om andre kjøretøy når du rygger ut av en parkeringsplass.

ADAPTIV CRUISE CONTROL (ASCC)
ASCC kan innkobles når du ønsker å holde konstant hastighet. Bilen bremser og akselererer automatisk for å regulere hastighet og avstand til foranliggende kjøretøy. Dermed kan du kjører sikrere og mer avslappet.TILKOBLING
ALLTID KOBLET OPP

AVANSERT LYDANLEGG

Et 490 watt Harman/KardonTM premium lydanlegg med høy effekt, 8 høyttalere, separat forsterker og et Clari-Fi TM system for optimal lydgjengivelse.

TILKOBLET OG TILGJENGELIG
Kia’s Connected Services er basert på TomTom med Android Auto™ og Apple CarPlay™.og gir direkte tilgang til værmeldinger, trafikkinformasjon og informasjon om fartsgrenser. (Krever Smart-telefoner med datatilgang for å aktiveres.) Trådløs lading av kompatible smart-telefoner med Qi-teknologi eller adapter

TRÅDLØS TELEFONLADER
Hvis batterinivået på din smart-telefon blir lavt, er det bare å legge telefonen på et spesialområde på midtkonsollen. Ladingen starter uten bruk av kabler eller kontakter. Baksetepassasjerene kan lade sitt utstyr ved hjelp av en USB-kontakt.


KJØREDYNAMIKK
AKSELERER TIL NYE HØYDER

EFFEKTIVE MOTORER

1,7 CRDI dieselmotoren byr på en perfekt blanding av ytelser og effektivitet som gir mye kjøreglede og lave utslipp.7-TRINNS DOBBEL-CLUTCH GIRKASSE
Velg 7-trinns dobbel-clutch girkasse og få det beste fra både en manuell- og en automatisk verden. Du får raske og myke girskift kombinert med lavt drivstofforbruk.

FJÆRING OG STYRING
Elektronisk kontrollert fjæring gir en forbedret fjæringskarakteristikk, og denne kan også kombineres med 7-trinns dobbel-clutch girkassen. Dieselutgaven har fått en ny styreservo som drives av en elektromotor tilkoblet rattstammen.GT LINE
UTSTRÅLER SPORTSLIGHET OG ELEGANSE


ET FLOTT UTSEENDE
GT Line imponerer på alle måter og byr på overraskende detaljer, fra elegante luftinntak til de slående sidekanalene. Dette kompletterer grillens signatur-design, de spesielle 18” felgene og de to eksosrørene: En kraftfull pakke med en distinkt utstråling.

ET FLOTT INTERIØR
Materialer med myke overflater og smakfulle detaljer skaper stemning for en herlig kjøretur. Opplev sporty detaljer, fra pedaler av aluminium til sportslige seter.

IMPONERER FRA FØRSTE STUND
Kraftfull og slående. For å få et ekstra kick med en mer sportslig styring er det bare å aktivere Sport-modus.

Kontakt oss

Ted Bergkvist
Bruktbilsjef

Telefon 993 44 000
Mobil 418 46 000
Send e-post

Svenn-Anthon Wiik
Salgssjef Kia

Telefon 993 44 000
Mobil 40 41 22 93
Send e-post

Dagfinn A. Berg
Daglig leder

Telefon 993 44 000
Mobil 90 65 85 68
Send e-post

Prisløfte

Vi lover at det ikke er dyrere å reparere din Kia på vårt merkeverksted enn på andre verksteder i byen. Derfor gir vi nå vårt prisløfte som gjelder alle våre modeller. Gjelder for mekaniske rearasjoner, elektronikk og service (ikke PKK).

Motor Sør AS
Barstølveien 3
4636 Kristiansand

Postboks 4540 Grim
4673  Kristiansand S

Telefon : 993 44 000
firmapost@motorsor.no

Personvern

 

 

 

Design/CMS: Tress design
^